Club van 50

Word nu lid van de club van 50!

Om een ieder de mogelijkheid te bieden om, op vrijwillige basis een  financiële bijdrage te leveren aan onze vereniging is de Club van 50 in het leven geroepen. Haar doel is het genereren van extra inkomsten voor JAWS – inkomsten die worden aangewend voor zaken die niet door de normale begroting van JAWS betaald kunnen worden. Denk hierbij aan ledenactiviteiten, de aankoop van nieuw trainingsmateriaal, het sponsoren van een vaste trainer, en uiteraard vele andere doeleinden.

Wie kunnen er lid worden van de Club van 50?
Leden, oud-leden, donateurs, en vrijwilligers van JAWS, maar ook ouders van leden en iedereen die JAWS Amsterdam een warm hart toedraagt!

Wat kost het lidmaatschap?
De contributie bedraagt €50,- per seizoen (1 sep t/m 31 aug)

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Vermelding van je naam op een speciale ‘Club van 50’ pagina op de website.
  • Gratis deelname aan het jaarlijkse JAWS toernooi middels een ‘Club van 50’ team.
  • 1 keer per jaar een uitnodiging voor een ‘VIP Club van 50 dag’ tijdens een thuiswedstrijd van JAWS Amsterdam.
  • Jaarlijkse update van de vereniging.
  • Veel waardering en sympathie vanuit de vereniging.

Jaarlijkse bijeenkomst
1 keer per jaar zal er een bijeenkomst worden geregeld voor leden van de Club  va n 50. Het bestuur zal dan presenteren waar de financiële steun van de Club van 50 afgelopen jaar voor gebruikt is. Tevens worden er meerdere plannen besproken voor het komend seizoen. Middels een stemming wordt er door de Club van 50 gekozen welk plan zij willen ondersteunen. De bijeenkomst  zal samenvallen met de ‘VIP Club van 50 dag’ tijdens een thuiswedstrijd van JAWS.

Vul nu het onderstaande inschrijfformulier in en word vandaag nog lid van de Club van 50!
 

Deze mensen waren u al voor:
1.  Frank Schoenmaker
2.  Bart Luppes
3.  Thomas Hart

Inschrijfformulier Club van 50 JAWS Amsterdam

Hierbij machtig ik de Jolige Amsterdamse Waterpolo Studenten-JAWS Amsterdam om één keer per jaar €50,- van bovenstaande rekening af te schrijven.

Hierbij ga ik akkoord met de privacy policy van JAWS Amsterdam, die te vinden is onderaan onze website, en geef ik toestemming dat mijn naam op de website wordt vermeld.